Feb 1, 2010

:: Versus by HLOVATE ::..dgn izin ALLAH



.....bukan mudah untuk berubah
dari tanpa arah ke sejadah,
dari tepi jalanan ke sujud menghadap Tuhan.....

VERSUS [2005-2010]

03-2010,insya Allah
tapi hanya mula dijual di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur di PWTC sahaja.not available at the bookstores or through online purchases till April 2010.so to get your copy,find the JemariSeni booth at the Pesta Buku [
19 ~ 28 Mac 2010]



buku ni,biasa-biasa aje.jangan letak expectation yang tiggi.sebab dah totally revamped dari blogversion 5 tahun lepas.mungkin ada yang akan rasa printversion ni dry/hampeh/bosan/etc.
i'll just smile neway
it has been 5 years,and this's the way i want it to be

sumber: http://hlovaterror.blogdrive.com/



yup..seperti yg u'all lihat+baca kat atas
akhirnye VERSUS akan keluar juga..tp ak kena g PWTC..
nmpknyer kali ni ak WAJIB pergi..yes2..yes..heee..
cpt2 meh kite kumpul duit tuk serbu pesta buku..
aku dah ade list ap nk bli nih..adusss..berjela2..
tapi..intai poket dulu la kn..*eee...kompem la list tu xdpt nk bli sume*

2 comments:

  1. ukan macam..tapi mmg best..ak dh 3thun..ak akan make sure tahun ni ak pergi

    ReplyDelete

There was an error in this gadget